Velkommen til vores modetøj shop
Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Jakker

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis pr side

Kort hvid jakke i minkhår fra Interdee Paris med aftagelig rævekrave

Supercool jakke lavet af det fineste minkhår kantet med ræv på kraven. Ræven kan tages af, så jakken får et mere sporty look. Har snydelommer og 4 knapper foran.
4.299,00 kr.

Sort Jakke i minkhår fra Interdee Paris

Supercool jakke lavet af minkhår med aftagelig rævekrave fra Interdee Paris. Jakken har pyntelommer foran og kan knappes med 4 knapper.
4.299,00 kr.

Beige skindjakke fra Imperial Fashion

Flot, kort foret skindjakke med kort arm, og lynlåslukning på frontside. Modellen har 3 små lommer, alle med lynlås. Brug den med en top under og bare arme eller sæt en strik under på en kølig dag.
599,00 kr. 1.999,00 kr.

Brun skindjakke fra Imperial Fashion

Foret skindjakke med kort arm, rund hals og lynlås på ene frontside. Modellen har 3 små lommer, som alle lukkes med lynlås. Flot med en top og bare arme, eller brug den med en strik under på en kølig dag.
599,00 kr. 1.999,00 kr.

Marine Blazer jakke fra Mariely Paris

Flot taljeret blazer fra Mariely med perfekt pasform. Har mønstret foer og 6 sølvknapper foran, hvoraf den ene knappes. Desuden 2 pyntelommer.
1.499,00 kr.

Sort blazer fra Imperial Fashion

Superflot, klassiskdobbeltradet jakke med masser af stretch. Modellen har satin på øverste del af revers og på snydelommerne på fronten. Lille opbuk på de stumpede ærmer og satin på de betrukne knapper.
1.499,00 kr.