Velkommen til vores modetøj shop
Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Livsstil

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis pr side

Cuticle eraser AHA fra CND

En effektiv blanding som mikro exfolierer neglebånd og plejer negleplade og omgivende hud. Anvendelse: Masserer en lille smule af produktet på neglebåndene hver dag. For intensiv kur bland med Solar Oil og masser på negl og neglebånd om aftenen en til to gange om ugen.
119,00 kr.

Vinylux Weekly Top Coat fra CND

Vinylux Weekly Top Coat er afsluttende lak som beskytter din lakering mod ridser og afskalning i op til 7 dage, og endnu længere på tåneglene. Giver en flot glansfuld shine og tørrer på kun 8,5 minut
125,00 kr.

Solar Nail & Cuticle Conditioner fra CND

Solar Oil er en prisbelønnet, eksklusiv negle og neglebåndsolie som ved gentagen brug genskaber sunde, stærke negle og neglebånd.
139,00 kr.

Solar Nail & Cuticle Care fra CND

Solar Oil er en prisbelønnet, eksklusiv olie, som ved gentagen brug genskaber sunde, stærke negle og neglebånd.
49,00 kr.

RidgeFx Nail Surface Enhancer 3,7 ml

Tilfører slidte og beskadigede negle nyt liv. Reparerer, forstærker, udfylder riller i nelene og maskerer løse overflader. Udjævner neglepladen så din lak ligger glat og ensartet. Giver neglene et lysere, yngre look.
49,00 kr.

RidgeFx Nail Surface Enhancer

Tilfører slidte og beskadigede negle nyt liv. Reparerer, forstærker, udfylder riller i neglene og maskerer løse overflader. Udjævner neglepladen så din lak ligger glat og ensartet. Giver neglene et lysere og yngre look.
229,00 kr.