Velkommen til vores modetøj shop
Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Cofur

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis pr side

Kimono fra Cofur i grønne og lilla farver.

Smuk lang kimono i grønne, blå og lilla farver. Er lige op og ned dog lidt længere bagpå - har bælte. Har broderi på højre frontstykke og grønt ensartet mønster nedad. Ryggen er ensartet mønstret i vandfarver. Er str. one size.
899,00 kr.

Silkebluse fra Cofur i Turkis og orange farver

Smuk silkebluse med V- udskæring og læg foran. Runder lidt forneden og er lidt længere bagpå. Har lille elastik kant i ærmet. Dette er et unika produkt udført i recycled silke og Str er S/ M.
599,00 kr.

Orange Maxi dress fra Cofur

Smuk recycled silkekjole med V- udskæring og snøre i talje og ærme. Obs at dette er et unika produkt of denne kjole er en str. S/M.
899,00 kr.

Olivengrøn silke nederdel fra Cofur

Smuk olivengrøn silke nederdel fra Cofur i str one-size. Har elastikstykke foroven og kan også bruges som kjole. Har slids med større mønster i den ene side. Obs at Cofurs produkter er recycled silke og alle er unika.
749,00 kr.

Maxi kjole fra Cofur i silke

Smuk gråmønstret silkekjole med orange farvestrejf. Har kinakrave og 5 knapper i skjult lukning til taljen. Har lange ærmer som afsluttes med elastikkant og har 3 store læg afsluttende med lille flæsekant. Obs at dette er et recycled produkt og derfor unika. Denne kjole er en str S/M
999,00 kr.