Velkommen til vores modetøj shop
Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Miqura

Virkelig lækre produkter til din personlige pleje. 

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis pr side

Miqura hand sanitizer white musk 30 ml

Virkelig lækker håndgel som desinficerer og fugter huden så du undgår udtørring, samtidig. Den er hurtigt absorberet og efterlader en skøn, diskret duft af luksus. Brug den lille 100 ml i tasken, bilen eller på bordet når du har gæster. Og den store ved indgangen i dit hjem, på skrivebordet, køkkenet og badeværelset.
39,00 kr.

Flower face sheet mask fra Miqura

Denne flower face sheet mask er en fugtgivende maske til ansigtet, hvor sheetet er printet med et smukt blomstermønster. Serummet indeholder effektive ingredienser såsom kamilleblomst og rosenekstrakt samt andre nøje udvalgte blomster og planteingredienser. Masken er velegnet til alle hudtyper og kan bruges hver dag eller efter behov.
49,00 kr.

Flower hand mask fra Miqura

Disse flower hand mask Gloves giver velplejede og bløde hænder på blot 15-20 minutter. Derudover forebygger og reducerer håndmasken ru og tørre hænder. Maske-hanskerne er udviklet med en unik 2-lags teknologi, der lader serummet arbejde og trænge dybt ind i huden. Serummet, der er fordelt i handskerne, indeholder effektive ingredienser såsom rosenekstrakt, mandelolie og andre nøje udvalgte blomster- og planteingredienser. Håndmasken er velegnet til alle hudtyper og kan bruges hver dag eller efter behov.
49,00 kr.

Flower canvas toiletry bag

Skøn toilettaske med et smukt håndmalet blomsterprint og dejlig rummelig størrelse. Blomstermønstret er malet af kunstner Lotte Lambæk. Mål: 29 x 23 x 9
149,00 kr.